Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Köszöntjük Önt a Calendula Kft. oldalán! Célunk, hogy mindig elérhetőek és segítőkészek legyünk. Ha kérdése van, kérjük, ne habozzon, írjon nekünk az alábbi űrlapon vagy lépjen velünk kapcsolatba a lenti elérhetőségeink bármelyikén.

Calendula Mezőgazdasági bolt

Az 1992 óta működő üzletünkben minden könnyedén beszerezhető, ami egy átlagos háztartásban és kertben szükséges lehet. Alapkínálatban megtalálhatók növényvédőszerek, vetőmagok és kerti szerszámok. Széles választékban kínálunk csavarárukat és ritka, ám hasznos kis kiegészítő eszközöket is, amelyek beszerzése már szinte lehetetlen.  Vasudvarunkban pedig méretre vágott zárt szelvények, lapos acélok és szögvas szálak is vásárolhatók.  Vásárlóinkat személyes tanácsadással, folyamatosan bővülő termékkínálattal és kedves kiszolgálással várunk.

Calendula Vetőmagbolt

A Vetőmagbolt története egészen 1972-ig nyúlik vissza, így nemcsak az első, hanem a legrégebbi vetőmagbolt is A kezdeti profi, holland vetőmagbolt minősítést megtartva jelenleg is széles kínálattal büszkélkedve továbbra is vásárlóink szolgálatában állunk. Kínálatunk folyamatosan bővül, hogy még szélesebb igényeket elégítsünk ki, legyen szó konyhai eszközökről, háztartási cikkekről, vagy éppen ajándéktárgyakról. Szakértő csapatunk vásárlóink segítségére van, és várjuk szeretettel mindazokat, akik értékelik a minőséget, a szakértelmet és a széles termékválasztékot!

Parasztpláza Kertészeti áruház

2006-ban nyitotta kapuit Kertészeti áruházunk, amely termékkínálata, a másik két üzlettel hasonlóan, a növényvédelem, a vetőmag és a kerti szerszámok hármasára épült. Az áruházban több mint 15 ezer termék található. Kisgép kínálatunkban közel 80 gépet összerakva mutatunk be, melyek többsége fűnyíró. A traktorok is kiemelt figyelmet kapnak, kínálatunkban 25 fajta traktor található, melyekből az üzletben 3-4 típus kerül kiállításra. Kiemelkedő fontosságú számunkra a biogazdálkodás iránti elkötelezettségünk. A környezettudatos és fenntartható gazdálkodás nemcsak a jelen, hanem a jövő generációi számára is fontos, ezért folyamatosan bővítjük termékportfóliónkat, hogy megfeleljünk a biogazdálkodás legújabb elvárásainak.