Üzleteink

A Calendula három üzlete, széles termékkínálata és elkötelezett, hatalmas szakmai tapasztalattal bíró szakember gárdája nap mint nap azon dolgozik, hogy vásárlóinkat maximálisan kiszolgálja, hasznos tanácsokkal lássa el, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a gazdálkodás könnyedén, a kertészkedés gondtalanul menjen.

Calendula Mezőgazdasági bolt

Alapkínálatunkban megtalálhatók a növényvédőszerek, a vetőmagok és a kerti szerszámok, melyek elengedhetetlenek egy kert létrehozásához.

Üzletünket vásárlóink jól ismerik, és tudják, hogy a boltban akár ritkán kapható, ámde nélkülözhetetlen eszközöket talál, mint pld Colombus ruhafesték vagy a kávéfőzőhöz tömítőgyűrű. Széles csavarárú kínálatunkban megtalálja a vízszereléshez vagy akár otthoni, ház körüli barkácsoláshoz szükséges csavarokat és egyéb rögzítő elemeket. Legyen az acél vagy rozsdamentes acél, hosszú vagy rövid, hagyományos vagy speciális.

Vasudvarunk pedig kínál zárt szelvényt, lapos acélt vagy szögvasat, amelyet vásárlóink kérése méretre is darabolunk.

Tapasztalt csapatunk személyes tanácsadása, őszinte hozzáállása és alapos szakértelme garancia arra, hogy egy bizalom alapuló szoros kapcsolatot építsünk ki vásárlóinkkal.

Calendula Vetőmagbolt

Ha minőségi, profi vetőmagokra, szakértő tanácsokra és széles termékválasztékra vágyik, akkor keresse fel a már több mint három évtizede működő üzletünket, amelynek története egykor a profi vetőmagbolt minősítéssel kezdődött. Az évek során a bolt nem csupán a profi vetőmagok egyik legmegbízhatóbb forrása lett az országban, hanem egy igazi közösségi központ is, ahol a vásárlók és az üzletünk csapata személyes tapasztalataikat és tanácsaikat is megoszthatják egymással.

Szeretnek ide járni a vevőink, érzik a törődést, tapasztalattal rendelkezünk, széles az árukészlet. Segítünk a termékválasztásban, a holland, profi vetőmagoknál ezt nagy felelősséggel tesszük, így kiszolgálva a termelő vásárlóinkat. Ami nincs, igyekszünk beszerezni, értesítjük őket, ha megérkezik.

Kínálatunk folyamatosan bővül, és ma már nem csupán vetőmagokat talál nálunk, hanem konyhai eszközöket, háztartási cikkeket, ajándéktárgyakat és dekorációs elemeket is. Minden termékünkre minőségi garanciát vállalunk, és szakértő csapatunk mindig rendelkezésére áll, hogy segítsen Önnek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.

„Ami itt nincs, az nem is létezik”

Kertészeti Áruház

2006-ban kezdtük meg működésünket Szegeden, és azóta elkötelezett hívei vagyunk a biogazdálkodásnak és a fenntartható életmódnak. Üzletünkben széles választékban találhatók klasszikus vetőmagok, növényvédőszerek és kerti szerszámok, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb termékeket a kert gondozásához és növénytermesztéshez.

A kisgép termékkínálatunkban közel 80 gépet mutatunk be, melyek többsége fűnyíró. A traktorok kiemelt figyelmet kapnak, és kínálatunkban l 25 fajta traktor található. Üzletünkben közel 15,000 termék várja, hogy felfedezze őket, melyek között szerepelnek munkaruházat, az állattartás és a barkácsoláshoz szükséges eszközök is.

A környezettudatos szemlélet és a minőségi termékek iránti elkötelezettségünk mellett büszkék vagyunk hűséges vásárlóinkra, akik évek bíznak meg bennünk.